![:]](./images/smilies/splash.gif)

Pozdrawiam Całe Forum

Moderator: Moderatorzy
Listem zwykłym jakiś tydzieńDamiano pisze:Możecie mi powiedzieć ile to trwa presłanie umowy do mnie..?
Dlaczego. Ja chętnie bym go wziął ale na razie cyfra+ dobrze spuszcza z ceny za abonament i dlatego jeszcze z nią jestem.Damiano pisze:PS: Nie bierzcie nigdy pakietu Mini
Takie przesłanie nie zapewni ci posiadania oryginału umowy, wydruk z kompa to tak jak ksero = nie ma mocy prawnej, są pewne procedury załatwiania takich spraw, sposób załatwienia nabiera znaczenia w momencie kiedy dojdzie do sporu między stronami.Damiano pisze:czy by nie mogli ten umowy przesłać mi e-mialem By było szybciej.. podpisało by się i odesłało...
Kurde szkodaJarek no.1 pisze:Takie przesłanie nie zapewni ci posiadania oryginału umowy, wydruk z kompa to tak jak ksero = nie ma mocy prawnej, są pewne procedury załatwiania takich spraw, sposób załatwienia nabiera znaczenia w momencie kiedy dojdzie do sporu między stronami.
Zwykły czasem nawet dwa tygodnie może iść.Damiano pisze:Może ktoś wie ile idzie list ?
Z poczty nie korzystasz?Damiano pisze:czyż ty......
Tak, tyle że wcześniejsze umowy nie zobowiązywały do terminu trzymiesięcznego wypowiedzenia. Trzeba mieć tego świadomość a warunki te są w umowie drobnym maczkiem napisane...Damiano pisze:[...]ja nie chce zrezygnować tylko się przenieść z pakietu na inny pakiet[...]
Dokładniemar_kow pisze:Podstępnie były rozsyłane propozycje zawarcie kolejnych umów porozumieniowych, niby bardziej atrakcyjnych a zastawiających pułapkę...![]()
Tu mam swoje zdanie i wolę Cyfrę +mar_kow pisze:Myślę że N'ka jest bardziej atrakcyjna...
mar_kow pisze:Myślę że N'ka jest bardziej atrakcyjna
Jaco pisze:wolę Cyfrę +
Hehe, każdy woli/chwali swojeDamiano pisze:ja wole Cyfrowy Polsat
Też bym zamienił na Polsat . Mam N-kę z recorderem nic i tu ciekawego nie ma poza może baaardzo ciekawą ceną.Damiano pisze:A ja wole Cyfrowy Polsat![]()
Bardzo droga w stosunku do repertuaru. To samo masz w Polsacie kilka razy taniej.Damiano pisze:telewizja N jest chyba droga...
Mam nadzieję że nie popełnisz samobójstwa jeśli akurat nie będzie go w poniedziałekDamiano pisze:Dobra.. to czekam na list w Poniedziałek..
I wtedy wystąpisz w Polsacie.Damiano pisze:jak nie bedzie.. to pójde na poczte z karbinem maszynowym i powystrzelam tam wszytskich...
W interwencjibob pisze:wtedy wystąpisz w Polsacie