Zobacz jak to wygląda na francuskim Orange.Boras pisze:ahhh 5 giga w najniższym abonamencie to by była piękna sprawa. mam nadzieję, że doczekam jakiegoś podwyższenia podczas trwania mojej umowy(mają jeszcze 22 miesiace![]()
![]()
)
Plus, Orange, Era - pogadanka ( można się żalić )
Moderator: Moderatorzy
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: Plus, Orange, Era - pogadanka ( można się żalić )
- compile
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Możesz napisać jak?
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
Mówiłem o opcji bez pakietowej.bob pisze:Da się kiedy wykupujesz pakiety.
-
milan1899ac
- Użytkownik forum
Ja płace zazwyczaj 60 zł, lecz w tym miesiącu przyszedł rachunek na 83 
Używa ktoś w Was programu Fast net ?
Używa ktoś w Was programu Fast net ?
-
Jarek no.1
Właśnie znów n-ty raz opuściło mnie HSDPA na rzecz edge, właściwie powinienem się już do tego przyzwyczaić.
Może mi ktoś wyjaśnić czy tam do tych BTS'ów czy innych dupereli to trzeba regularnie węgla dosypać czy może nafty dolać?
Czemu to się regularnie psuje?
Może mi ktoś wyjaśnić czy tam do tych BTS'ów czy innych dupereli to trzeba regularnie węgla dosypać czy może nafty dolać?
Czemu to się regularnie psuje?
-
Boras
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Musze dać mały minus iplusowi (jak to brzmi;)). Mianowicie w ostatnio sobotę po raz pierwszy zdarzyło mi się, że nie mogłem ustanowić połączenie. Trwało to chyba ok 2 godzin. Akurat wtedy gdy musiałem zrobić szybko przelew i wysłać mailem dokumenty
No ale pomijając tą małą wpadkę to mój iplus jeśli chodzi o stabilność spisuje się lepiej niż net kablówkowy, który niegdyś miałem. Tam było normalną rzeczą, że wieczorami kilka razy zrywało połączenie
Mam takie pytanie do Was, nie wiem czy zakładać nowy temat. To taka sonda mała:
Czy jeśli byście mieli do wyboru: iplus na dotychczasowych zasadach(czyli 1 lub 4GB a potem prędkość 32kb/s) czy np: bez limitów zapewnione UMTS, EDGE ( no może samo EDGE;)) to na co byście się zdecydowali? Oczywiście rozważania te są na granicy fantastyki ale by było miło mieć taki wybór. Szczerze mówiąc 1 GB przy przeglądaniu dzisiejszych stron i ściąganiu tylko potrzebnych plików(jakiś program itp) mi wystarczy na ok 10-15 dni. Z drugiej strony miło mieć prędkości rzędu 2 Mb chociaż przez parę dni
Pozdrawiam
Mam takie pytanie do Was, nie wiem czy zakładać nowy temat. To taka sonda mała:
Czy jeśli byście mieli do wyboru: iplus na dotychczasowych zasadach(czyli 1 lub 4GB a potem prędkość 32kb/s) czy np: bez limitów zapewnione UMTS, EDGE ( no może samo EDGE;)) to na co byście się zdecydowali? Oczywiście rozważania te są na granicy fantastyki ale by było miło mieć taki wybór. Szczerze mówiąc 1 GB przy przeglądaniu dzisiejszych stron i ściąganiu tylko potrzebnych plików(jakiś program itp) mi wystarczy na ok 10-15 dni. Z drugiej strony miło mieć prędkości rzędu 2 Mb chociaż przez parę dni
Pozdrawiam