(program jest super, bardzo pomocny i przydatny, choćby do optymalizacji połączenia z netem i wiele, wiele innych... dlatego tak bardzo mi zależy...)
pozdro

Moderator: Moderatorzy
Jeśli miałeś wersję 6 to szkoda, że go nie zarejestrowałeś bo rejestracja była za free ale z tego co widziałem to promocja się skończyła.SVIPER pisze:...miałem zainstalowany System Mechanic, wersja trial i ostatnio skończył sie ten okres próbny
Kod: Zaznacz cały
smrgdf program not found - skipping AUTOCHECK
Dobry pomysł. Spróbuj użyć programu do czyszczenia rejestru.SVIPER pisze:Może gdyby usunąć wszystkie pozostałości programu w systemie.. ale jak i gdzie?
Może to głupie pytanie, ale jak tego szukać? Bo przez "wyszukaj" znalazłem parę pliczków związanych z programem, ale nie wiem sam, bo są w folderach windowsach, system32 itp. Ale mniejsza - co z tym autostartem? Spróbuje jeszcze wyczyścić rejestr.....Sundance_kid pisze:A tal na marginesie Ty nie masz jeszcze pozostałości w autostarcie?
"systemroot/windows/system32/autoChk.exe
BOOTEXECUTE
Klik START->uruchom->wpisz msconfig->zakladka uruchamianie...ps nie usuwaj czego popadnie bo sa tam tez pliki windowsoweSVIPER pisze:Ale mniejsza - co z tym autostartem?