Zamieszczam tutaj najnowsze firmware dla modemu Huawei E220 - Wersja 11.117.09.04.00 z 5.02.2008 roku. Wgrałem ta wersję do modemu i działa dobrze jak wcześniej.
http://www.sendspace.com/file/qjnu9b
Pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
Niema sprawycysio pisze:SQ08, Dzieki za link, wrzucilem takze mirror na rapida premium
To nie żadne czary żadne mary tu jest zawarty APN Twojej sieci.szoszon pisze:I czy to magiczne AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
Tak na "sucho" ciężko troszki wszystko ogarnąć ,myślę że i tak sporo zakumałem. W oryginalnym oprogramowaniu iPlusa nie trzeba niczego takiego wpisywać z tego co się orientuję i dlatego pytałem - rozumiem że w tym prsypadku trzeba wpisywaćbob pisze:To nie żadne czary żadne mary tu jest zawarty APN Twojej sieci.szoszon pisze:I czy to magiczne AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
Raczej chodzi tylko o firmware bo dashboard nie ma wpływu na utratę gwarancji.szoszon pisze:o jak rozumiem przy nie oryginalnym firmware/dashboard w razie problemów nie uznają reklamacji.
Bez zmian.mareksza pisze:Numer do wybrania ma być bez zmian? Czyli *99#.
Jak sciagnoles simlock'a?mareksza pisze:Proszę o radę.
Udało mi się wgrać nowy firmare i ściągnąć simlock. Po wgraniu dasgoardu Ery blueconnect śmiga jak malowany. Nie chce się niestety łaczyć przez Orange. Czy w tym celu muszę zmienić dasboard? Jeżeli tak to gdzie go znaleźć.
cysio pisze:Dashboard wersja MAC sadze ze jest to wersja ktora zawiera dashboard przystosowany do komputerow typu MAC.
Kod: Zaznacz cały
UTPS 11.002.03.16.03_MAC 11.201.01.00.03.B266.exe [9,23 MB (9 687 186 bytes)]