1. Co to jest??
2. Jaki nr mam wpisać..??
Nie kumam tego...
Dzięki za pomoc. Pozdro

Moderator: Moderatorzy
Do obsługi połączeń wideo (video call).Sajmon_X2 pisze:do czego służy konfiguracja video?
Żeby działałoSajmon_X2 pisze:W jakim celu to się robi
Niewątpliwą korzyścią, jest to, że działaSajmon_X2 pisze:jakie to daje mi korzyści oraz rezultaty
Raczej nie do obsługi video calli, tego się przecież nie konfiguruje ... te ustawienia są dla streamingu video.Engelbert pisze:Do obsługi połączeń wideo (video call).
Może je prze konwersuj na 3GP programem do 3GP.Sajmon_X2 pisze:wiem, ale te filmy w 3gp co zgralem z kompa z poprzedniego telefonu nie odpala.
"VideorozmowaSajmon_X2 pisze:[...]czy za korzystanie z wideo rozmów operator (Plus)
To tylko problem szybciej wyczerpującej się baterii na zakresie UMTS, nic poza tym...Sajmon_X2 pisze:2. Jeśli w mojej Nokii mam ustawione [...]
Nie, posiadanie usługi aktywnej nie jest dodatkowo płatne.Sajmon_X2 pisze:a czy to na dłuższą metę jest ta aktywna usługa płatna
NieSajmon_X2 pisze:Nie będę płacić dodatkowo coś??
Tak. Jest to tak samo rozliczane, tak samo w minutach w pakiecie jak i poza nimi.Sajmon_X2 pisze:Zatem korzystanie później z tej usługi będzie tyle samo kosztować co zwykła rozmowa przez telefon i tak samo traktowana?
Usługa będzie płatna extra dopiero po upływie promocji, włączenie jej nie powiększa kosztówSajmon_X2 pisze:Ok, a czy to na dłuższą metę jest ta aktywna usługa płatna[...]
Zainstaluj kodeki z tej strony: http://www.lonelycatgames.com/index.php ... smartmovie . Oczywiście wersję na Symbiana...Sajmon_X2 pisze:3. dlaczego nokia N73 nie chce mi odpalić filmików w formacie avi... [...]
Z tego co wiem, to pod Windowsami też ten plik nie jest normalnie otwierany tylko potrzebny jest specjalny program (player) tak samo zapewne będzie na telefonie. Bo rozumiem, że nie pytasz o animacje flash na stronie WWW, tylko z osobnego pliku?Sajmon_X2 pisze:Typ pliku: play with FLVPlayer4Free a rozszerzenie to flv. Mam teraz pytanie. Czemu telefon mi tego nie odpala pliku