http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=71266#71266
Moderator: Moderatorzy
BliSki to nie socjalizm.BliSki pisze:będzie mały banik na dwa dni w nagrodę
Że niby ja?BliSki pisze:O jeden głosujący już się przyznał
Przecież żartowałemja.michal pisze:Ja wybrałem opcję pierwszą. "Nie ma innego wyjścia."
w takim wypadku pozostaje wpisoweskoro ktoś wchodzi na forum po poradę to dlatego że nie wie jak to "wszystko" działa więc jak ma zdać test?
A dla tych co mają już założone konto opłata będzie naliczana od tego ile wątków założyli i ile razy im udzielona została pomocraven18 pisze:w takim wypadku pozostaje wpisowe![]()
A zebys wiedziałYaHooo pisze:Oho czyżbym stał się przyczyną jakichś napięć wewnątrz władzy tego forum
...np. w naturze...YaHooo pisze:Jak coś to już mogę zapłacić
Poczekaj, zrobie Ci indywidualny cennikYaHooo pisze:Jak coś to już mogę zapłacić
Od tego jestem ubezpieczony, więc gadajcie z moim ubezpieczycielem w razie czego na PW prześlę wam dane mego agenta ubezpieczeniowego. Z nim gadajcieSundance_kid pisze:Teraz jeszcze dodatkowo odszkodowanie konfliktowe nam zapłacisz
Moze kolej? Ostatnio chyba nikt nic nie wysypuje.YaHooo pisze:Jo_gurt, moze być, ale transport Wy zapewniacie
A możesz całą piosenkę zanucić ?Jo_gurt pisze:zbozem zboczency, zbozem
Rozstrojenie nerwowe powodujesz.BliSki pisze:Nie martw się, bana nie będzie
Vat, akcyza, klimatyczne, tranzyt, napiwek... dużo by naliczać.Sundance_kid pisze:Poczekaj, zrobie Ci indywidualny cennik
Chyba audioforum trzeba będzie zrobić na takie rzeczy.A możesz całą piosenkę zanucić ?
Czuję się wyróżnionySundance_kid pisze:Poczekaj, zrobie Ci indywidualny cennik![]()
Patrz bo jak Tobie naliczą, to będziemy w spółkę wchodzić zeby zarobićja.michal pisze:YaHooo, nie wypłacisz się.![]()
Jasne. Sumuje swoje potrzeby, mnożę razy 7 i wtedy wyjdzie sumkaja.michal pisze:Vat, akcyza, klimatyczne, tranzyt, napiwek... dużo by naliczać.![]()
Co masz na myśli ?ja.michal pisze:napiwek...
No to się nie wypłacę do końca życia.Sundance_kid pisze:Jasne. Sumuje swoje potrzeby, mnożę razy 7 i wtedy wyjdzie sumka![]()
Co Ty nie powieszYaHooo pisze:A w ogóle temu kto zaczął temat wpisowego
Pewnie skończyłoby się to płacenie po 5 minutach a w oczach projekcja holograficzna "środków brak"YaHooo pisze:No to się nie wypłacę do końca życia.![]()