Program do autostartowania
Moderator: Moderatorzy
- Next3
- Użytkownik forum
Program do autostartowania
Witam, czy ktoś zna jakiś program który łączył by się z netem automayycznie przy starcie systemu?. Szukałem na forum ale nigdzie nie moge <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font>, mam autoconnecta ale nie działa mi. Mój modem to netbox2 .
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
hp pavilion dv6615 + iplus
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Program do autostartowania
Możesz zrobić dial-up i utworzyć jego skrót w autostarcie.
- Next3
- Użytkownik forum
A da się tak rzeby nie trzebabyło nic robić tylko po włączeniu odrazu automatycznie połączyło?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No jak wrzucisz do autostartu to automatycznie będzie łączył. Musisz tylko w dial-up ustawić tak jak na za zrzucie. 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Przecież > Top_NetInfo < ma taką funkcję z tego co pamiętam.Next3 pisze:ktoś zna jakiś program który łączył by się z netem automayycznie przy starcie systemu
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- LuKaSh
- Specjalista bezprzewodowy-senior
I bardzo dobrze ona dzialaBliSki pisze:Przecież > Top_NetInfo < ma taką funkcję z tego co pamiętam.

- Next3
- Użytkownik forum
Niestety nie chce mi działać nic zadne te programy. One działają ale jest tak ze przy starcie systemu wychodzi błąd chyba 692. Dopiero jak włącze Iplus managera i on zaloguje mnie do sieci bez łączenia to te wszystkie programy działają. Nie wiem dlaczego?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
A co z pinem. Pewnie to jest problem, że dopiero po włączeniu iPlus Managera działają inne programy.Next3 pisze:Nie wiem dlaczego?
[ Dodano przez: YaHooo 2008-03-25 12:02]
Najlepiej jest po prostu wsadzić kartę do telefonu i wyłączyć PIN. Jak nie chcesz lub nie masz takiej możliwości to poszukaj w

Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Next3
- Użytkownik forum
ściągnąłem pin i jest to samo komunikat ze połączenie jest juz wybierane, albo awaria urządzenia (modemu [netbox 2])
- LuKaSh
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Odinstaluj iPlus Managera i zainstaluj same stery od modemuNext3 pisze:ściągnąłem pin i jest to samo komunikat ze połączenie jest juz wybierane, albo awaria urządzenia (modemu [netbox 2])