DJ1910 pisze:Panowie, to moze zabroncie innym wypowiadac sie w takich tematach ??, bo idziecie w zaparte
Mówisz, że my idziemy zaparte, a tym samym...
DJ1910 pisze:Pre-paid to kompletna glupota jesli ktos chce korzystac KOMFORTOWO z internetu, to półsrodek który wcale nie jest tani
Ty cały czas idziesz w zaparte. Ja piszę, że wszystko
zależy do czego używa się danego łącza,
a Ty cały czas swoje. Ja pisze, że czasami lepszy jest abonament a czasami pre-paid. A Ty dalej swoje i idziesz w zaparte...
DJ1910 pisze:Poza tym kolezanka na górze WYRAŹNIE NAPISAŁA, chce przyznaczyc na neta do 100 zł miesiecznie
Szkoda, ze koleżanka sie nie wypowiedziała dokładnie, bo ja jestem przekonany, że miała na myśli max 100zł! A nie dokładnie 100zł.
Lilith pisze:ucieszyłabym sie jakby rachunek był około 100 zł miesięcznie
Ja to rozumiem do 100zł, wnoszę po tym
ucieszyłabym sie
DJ1910 pisze:Jaco, wielu uzytkowników pisze tutaj zdania z małej litety i jakos ich nie upominasz, wiec prosze bez osobistych wycieczek
Wielu jest tu pouczanych zarówno na PW jak też na forum. Dlatego zastosuj się do rady moderatorów i zapoznaj się z regulaminem forum.
DJ1910 pisze:koncze dyskusje z pewnymi osobami na tym forum i prosze mnie nie cytować ani nie odnosic sie do moich wypowiedzi
Pozwolisz, że o tym kogo będziemy cytowali, to będziemy my sami decydowali, ale jak się Tobie tu nie podoba, to nikt na siłę Cię tu nie trzyma i również w takim razie proszę nie udzielaj się tam, gdzie chcesz się pokłócić za wszelką cenę.
Mam wyrażenie, że Tobie chodzi tylko wyłącznie o spór. To już kolejny wątek w którym tylko i wyłącznie chcesz postawić na swoim i nie uznajesz niczyich innych racji!
Czy Twój główny cel to pokłócić się? Wypowiedz się jak to widzisz bo nikt Ci tego nie broni ale nie neguj za wszelką cenę wypowiedzi innych żeby tylko się pokłócić.
Zauważ, że ja nie negowałem Twojej wypowiedzi tylko przedstawiłem dwie strony medalu, czyli to że czasami abonament jest lepszy a czasami Pre-paid. I w tym konkretnym wypadku mocno dyskusyjny jest sens cesji, ale Ty nie możesz zdzierżyć, że ktoś śmiał mieć inne zdanie niż ty a na końcu strzelasz focha. Czy Ty sądzisz,że nam ktoś tu płaci za to żebyśmy promowali pre-paid?
Ponieważ dyskusja do niczego nie prowadzi zamykam ją a uwagi proszę kierować na PW.