[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-04-04, 07:46 ]
Dyskusja wydzielona z wątku

Moderator: Moderatorzy
A ten dźwięk przestrzenny!SQ08 pisze:Chociaż twoja wizjaSB jest bardzo ciekawa i kreatywna
, i w przyszłośći może cieszyć się dużą popularnością.
Mrs? BliSki, to twoja sprawka?SQ08 pisze:Mrs. Jo_gurt
Nic mi o tym nie wiadomoJo_gurt pisze:SQ08 napisał/a:
Mrs. Jo_gurt
Mrs? BliSki, to twoja sprawka?
No to SQ08 będzie się teraz tłumaczyłja.michal pisze:BliSki ja tu nic nie chcę mówić
Czytałeś tu http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=81628#81628Damiano pisze:To będzie ten Shoutbox czy nie ?!?!
BliSki pisze:No to SQ08 będzie się teraz tłumaczyłja.michal pisze:BliSki ja tu nic nie chcę mówić
No jak to, od kobiet mnie zwyzywalesLol, niby czemu mam się tłumaczyć?
Pisaliśmy już nie raz o tym. poszukaj w tym sub-forum poprzedniej dyskusji.SQ08 pisze:Lepiej wy podajcie konkretne powody dlaczego tutaj nie bedzię SB
Jo_gurt pisze:No jak to, od kobiet mnie zwyzywalesLol, niby czemu mam się tłumaczyć?Taka zniewaga!
A to oczywiste jest. Co dzień rano otwieram lodówką i sobie lubię porozmawiać z nimi wszystkimi i tu żadnego nie wyróżniam bo wszyscy są wspaniali.SQ08 pisze:A ja zawsze byłem pewien, że z jogurtami jest jak z ludzmi
bob pisze:A to oczywiste jest. Co dzień rano otwieram lodówką i sobie lubię porozmawiać z nimi wszystkimi i tu żadnego nie wyróżniam bo wszyscy są wspaniali.SQ08 pisze:A ja zawsze byłem pewien, że z jogurtami jest jak z ludzmi
Przed Trybunałem Konstytucyjnym.BliSki pisze:No to SQ08 będzie się teraz tłumaczył
Tu się zgodzę, że jesteś kulturalny i na pewno masz bakterie.Jo_gurt pisze:jogurty maja cala mase kultur
Proponuję Hagę.Jo_gurt pisze:To moze Trybunal Europejski?Albo ONZ?
bob pisze:Tu się zgodzę, że jesteś kulturalny i na pewno masz bakterie.
bob pisze:Proponuję Hagę.
Nie, mają ktosia który zwraca sie ze sprawą gdzieś.bob pisze:Proponuję Hagę.
SQ08 pisze:niema tego zlego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej bede slawny!!!
A co jak Twój adwokat będzie za dobry i Cię uniewinnią. Będziesz miał za mało żeby napisać książkęSQ08 pisze:Zrobię dokładnie tak jak mówisz Bob opisze moje całe życie wiezienne,
Byl juz taki co ksiazki pisal w wiezieniu, potem zrobil niezla rozwalke od 1939 =Pbob pisze:Napiszesz książkę i cały świat Twój.
A jak Cię skażą na dożywocie, albo karę śmierci? Wtedy i tak nic Ci z tej sławy, więc jednak weź sobie tego adwokataSQ08 pisze:Ale ja niechce mieć adwokata, bo przez niego jeszcze nie napisze ksiazki
To SQ08, skończy w Spandau ... śpiewając kawałki Spandau BaletYaHooo pisze:A jak Cię skażą na dożywocie, albo karę śmierci?