Edit: Bob tak zle to chyba nie bedzie ze mna

Moderator: Moderatorzy
Trafisz do historii dla potomnych.SQ08 pisze:Bob tak zle to chyba nie bedzie ze mna
Ba ma się rozumieć, ja już to załatwię co trzeba i z kim trzebaSQ08 pisze:tylko najpierw trzeba opracować strategie działania, bo bez tego ani rusz
Uuu trudne zadanie coś trzeba wymyślić. Jak chcesz to ostatecznie napisz nowy "Elementarz wg. SQ08"SQ08 pisze:zeby np takie dzieci w posdstawowce sie o mnie uczyly
Jest już manager, hmm... tak ! To manager.YaHooo pisze:Ba ma się rozumieć, ja już to załatwię co trzeba i z kim trzeba
Ale ja działam z ograniczoną odpowiedzialnością, żeby nie było, że nie uprzedzałembob pisze:Jest już manager, hmm... tak ! To manager.![]()
Hey SQ08, Ty się lepiej przygotuj bo jak Ci tam w to Germany wiedziemy to imprezkę badacze dziejów zanotują w historii świata a z butelek huty w Chinach będą żyć przez następne milenium.SQ08 pisze:No i bez duzego party tez sie nie obejdzie
I w ten oto sposób SQ08 przejdzie do historii i to nie tylko tej na poziomie podstawówki jako ten co szarpnął gospodarkę do przodubob pisze:Hey SQ08, Ty się lepiej przygotuj bo jak Ci tam w to Germany wiedziemy to imprezkę badacze dziejów zanotują w historii świata a z butelek huty w Chinach będą żyć przez następne milenium.
Chińską.YaHooo pisze:szarpnął gospodarkę do przodu
A wdzięczność ludności od Berlina do Trewiru dla narodu polskiego będzie nieopisana.YaHooo pisze:ten co szarpnął gospodarkę do przodu
Jeszcze wymyślmy jak za te afterparty zapłacić, żeby nie zbankrutować to będzie wspanialeSQ08 pisze:Czy moze byc lepiej ?
Co Ty piszesz ?YaHooo pisze:bob, a co będzie jak mi coś nie wyjdzie
O właśnie jeszcze to.SQ08 pisze:najwyzej sie pozyczy od tutejszej kanclerz Merkel!!!
Ale to może już Ty zdziałaszSQ08 pisze:najwyzej sie pozyczy od tutejszej kanclerz Merkel!!!
Tak, ale ja mam być managerem, a nie wykonawcą. A jeszcze jedno kto wykona projekt, bo to już nie moja działkabob pisze:Od jutra zacznij przygotowania.![]()
To ja wcześniej zgłaszam pomysł do rozpatrzenia, dla tych co chcą wydawać z siebie dźwięki, to zamiast tego shoutbox'a i wcześniej wspomnianego "pudełka do krzyków" wprowadźcie możliwość "śpiewania na żywo" - załącznik w mp3 albo link do youtube.bob pisze:Jutro resztę dopracujemy
O i dzień minął nic nie ruszyło w temacie a data wielkiej imprezy już za chwilę. Przy okazji wszystkiego najlepszego z okazji urodzin SQ08,SQ08 pisze:hmm najlepiej 5.5 bo wtedy mam urodziny !
Co się stało ?SQ08 pisze:Pewne reczy zmusiły do podjęcia takiej decyzji w tej sprawie,