cysio pisze:to jest dla mnie jawne oszustwo i naciaganie zdesperowanych klientow sferii
Niekoniecznie to jest transakcja rynkowa. Część osób kupuje takie rozwiażanie ponieważ ma na to pieniądze. Nie sugeruj się wpisami na forum bo na PW miałem naprawdę różne przypadki. Od takich faktycznie zdesperowanych "bezgotówkowych" osób po prawdziwe przedsiębiorstwa, które w sposób zupełnie darmowy oszczędzając grube pieniądze załatwiły sobie swoje sprawy i się więcej nie pokazały.
cysio pisze:Zawsze staram sie pomagac za darmo jak mnie to nic nie kosztuje a zazwyczaj mam sporo wiedzy do przekazania.
To wiem i to się chwali i to cenię u Ciebie. Ale podejrzewam, że o swój business (interes) potrafisz zadbać w życiu tak jak i inni to robią.
cysio pisze:To tak jakbym od ciebie bob chcial 500zl czy ile tam za soft do wrt54g3g obslugujacy nowe modemy poprzez zmiane vendora i product id...
Pamiętaj jednak, że piszesz o Allegro z którego wiele osób zarabia na życie a nie o handlu na forum. Allegro to tego służy, żeby właśnie handlować a więc ktoś zarabia a ktoś wydaje to przecież normalne w kapitalizmie.
cysio pisze:I nie bede przymykac oka na taki proceder
Na forum taki proceder jest zabroniony i wolałbym, żebyście dalszy wątek tej rozmowy ciągnęli na PW.
Staram się tu zająć sprawiedliwe stanowisko ale wierzcie mi Panowie nie jest to łatwe gdy dwóch cennych użytkowników forum wpada w konflikt między sobą.
Jeśli kogoś uraziłem to jest mi niezmiernie przykro.
Pozdrawiam, bob.