Orange - Warszawa - Sródmieście
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Orange - Warszawa - Sródmieście
Jestem użytkownikiem Orange Premium [modem Globetrotter Icon] od maja zeszłego roku, i do sierpnia/wrzesnia bylo wszytsko ok. Potem natomiast w lawinowym wrecz tempie jakosc uslugi zaczela sie pogarszac. Czy ktos zabserwowal cos podobnego? jesli tak to czy udalo sie cos z tym zrobic? jak?
pozdrawiam
[zdaje sie ze troche nie trafilem w dzial, przperaszam]
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-01-08, 21:02 ]
Zatem przenoszę.
pozdrawiam
[zdaje sie ze troche nie trafilem w dzial, przperaszam]
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-01-08, 21:02 ]
Zatem przenoszę.
-
Re: Orange - Warszawa - Sródmieście
bump
ponawiam pytanie poniewaz nic sie nie zmienilo opocz tego ze do konca lutego otrzymywalem odpowiedz ze problem jest znany i cos w zwiazku z tym robia potem zmienili taktyke i twierdza ze problem jest po mojej stronie - uszkodzony modem, zawirusowany komputer [co imo jest wykluczone albowiem w nocy dziala to badziewie srednio 10 razy lepiej]
w ciagu dnia przy zasiegu hsdpa 3/5 -4/5 pingi na www.onet.pl wachaja sie od 200 do 450 ms.. czy faktycznie cos ze mna jest nie tak? czy ktos ma podobne problemy?
ponawiam pytanie poniewaz nic sie nie zmienilo opocz tego ze do konca lutego otrzymywalem odpowiedz ze problem jest znany i cos w zwiazku z tym robia potem zmienili taktyke i twierdza ze problem jest po mojej stronie - uszkodzony modem, zawirusowany komputer [co imo jest wykluczone albowiem w nocy dziala to badziewie srednio 10 razy lepiej]
w ciagu dnia przy zasiegu hsdpa 3/5 -4/5 pingi na www.onet.pl wachaja sie od 200 do 450 ms.. czy faktycznie cos ze mna jest nie tak? czy ktos ma podobne problemy?
- bob
- Guru bezprzewodowy
Ja kiedyś tak miałem przez tydzień chyba ale się przyznali a potem jeszcze się coś im tam przytrafiło ale wtedy miałem dwie karty ( teraz trzy ) i nie mogli mi nic wciskać bo sprawdzałem na kilku kompach.
A Ty kolego to jakiś nadwyraz cierpliwy jesteś. Sprawdzałeś na innych kompach ?
Sprawdzałeś czy ze zdrapką też tak jest ?

A Ty kolego to jakiś nadwyraz cierpliwy jesteś. Sprawdzałeś na innych kompach ?
Sprawdzałeś czy ze zdrapką też tak jest ?
2008-01-08, 12:32 Orange - Warszawa - Sródmieście
-
okazalo sie ze jak sie chce to mozna - naprawili i od 11.04 dziala jak nalezy [do dzis nie moge w to uwierzyc]
- bob
- Guru bezprzewodowy
invasian pisze:okazalo sie ze jak sie chce to mozna - naprawili i od 11.04 dziala jak nalezy

-
- Stary wyga bezprzewodowy
A w co tu jest do uwierzenia? Ich obowiązkiem jest świadczenie usługi na możliwie najwyższym poziomie. Jeśli było lepiej a jest gorzej to znaczy, że oni zawinili i tyle, trzeba się z nimi wykłócać o swoje.invasian pisze:do dzis nie moge w to uwierzyc
Jeśli Internet, to tylko w Play, jeśli telefon, to tylko w Orange