Orange - Warszawa - Sródmieście

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
invasian
Początkujący użytkownik forum

Orange - Warszawa - Sródmieście

Post autor: invasian »

Jestem użytkownikiem Orange Premium [modem Globetrotter Icon] od maja zeszłego roku, i do sierpnia/wrzesnia bylo wszytsko ok. Potem natomiast w lawinowym wrecz tempie jakosc uslugi zaczela sie pogarszac. Czy ktos zabserwowal cos podobnego? jesli tak to czy udalo sie cos z tym zrobic? jak?

pozdrawiam

[zdaje sie ze troche nie trafilem w dzial, przperaszam]

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-01-08, 21:02 ]
Zatem przenoszę.
invasian

Re: Orange - Warszawa - Sródmieście

bump

ponawiam pytanie poniewaz nic sie nie zmienilo opocz tego ze do konca lutego otrzymywalem odpowiedz ze problem jest znany i cos w zwiazku z tym robia potem zmienili taktyke i twierdza ze problem jest po mojej stronie - uszkodzony modem, zawirusowany komputer [co imo jest wykluczone albowiem w nocy dziala to badziewie srednio 10 razy lepiej]

w ciagu dnia przy zasiegu hsdpa 3/5 -4/5 pingi na www.onet.pl wachaja sie od 200 do 450 ms.. czy faktycznie cos ze mna jest nie tak? czy ktos ma podobne problemy?
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

Ja kiedyś tak miałem przez tydzień chyba ale się przyznali a potem jeszcze się coś im tam przytrafiło ale wtedy miałem dwie karty ( teraz trzy ) i nie mogli mi nic wciskać bo sprawdzałem na kilku kompach. :)
A Ty kolego to jakiś nadwyraz cierpliwy jesteś. Sprawdzałeś na innych kompach ?
Sprawdzałeś czy ze zdrapką też tak jest ?
2008-01-08, 12:32 Orange - Warszawa - Sródmieście
invasian

okazalo sie ze jak sie chce to mozna - naprawili i od 11.04 dziala jak nalezy [do dzis nie moge w to uwierzyc]
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

invasian pisze:okazalo sie ze jak sie chce to mozna - naprawili i od 11.04 dziala jak nalezy
:ok: :)
przewaks
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: przewaks »

invasian pisze:do dzis nie moge w to uwierzyc
A w co tu jest do uwierzenia? Ich obowiązkiem jest świadczenie usługi na możliwie najwyższym poziomie. Jeśli było lepiej a jest gorzej to znaczy, że oni zawinili i tyle, trzeba się z nimi wykłócać o swoje.
Jeśli Internet, to tylko w Play, jeśli telefon, to tylko w Orange
ODPOWIEDZ