Takie rzeczy to pod DOSBoxem najlepiej odpalaćryba825 pisze:TP jest dosyć starym kompilatorem i ma prawo nie działać w W7

Moderator: Moderatorzy
Takie rzeczy to pod DOSBoxem najlepiej odpalaćryba825 pisze:TP jest dosyć starym kompilatorem i ma prawo nie działać w W7
Wydaje mi się że już nic z tego nie będzie bo moje mobo (Asus M3A) już olali - to dość stara płyta, bo sprzed dwóch lat i teraz są zajęci robieniem biosów do nowych płyt. Ludzie zgłaszali problemy z biosem na ich oficjalnym forum i nikt się tym nie zainteresował. Póki co podłączyłem słuchawki do panelu przedniego, bo on działa bez zarzutu. Tylny też działa, tylko nie można zmienić rodzaju gniazda i wszystko jest ustawione "na stałe".krystianb pisze:Czyli zostaje czekać na łaskę asusa, co najwyżej można im raz dziennie wysyłać ponaglenie mailem...
Właśnie sobie o nim przypomniałem. Flash Player też trochę szwankuje, musiałem wyłaczyć przyspieszenie sprzętowe bo strasznie mulił. I tym razem to nie wina biosu, bo na kompie brata był ten sam problem. Ani tym bardziej słabej karty graficznej, bo mam w miarę dobrą. Pozostaje chyba czekać aż Adobe wypuści nową wersję Flash Playera.grzechu pisze:a Siódemce x64 nie zadziała Adobe Flash Player
Najpierw miałem nowe gg ale nie działało prawidłowo potem ściągnąłem najnowsze gg 10 też nie działało aż w końcu zainstalowałem z powrotem winXP jako drugi system i korzystam z xp na razie nie wiem co jest przyczyną ściągnąłem aktualizacje ale nie pomogłyBlido pisze:Jaką masz wersję GG
Już działa normalnie ggBlido pisze:Wyłącz przyspieszenie sprzętowe Flash Playera, bo często nie działa ono prawidłowo na Win7. A GG pełne jest banerów we flashu.
Pewnie trzeba pogrzebać w ustawieniach programu do odtwarzania, albo (jeśli masz zainstalowany) filtra AC3Blazej pisze:jednak gdy oglądam film lub słucham muzyki to działają tylko te 2 co mogę z tym zrobić?
Niestety grzebałem w allplayerze i winampie ale nic nie pomogło ściągnąłem filtr AC3 ustawiłem w nim dźwięk 5.1 i też nic kurcze może jakiś inny program polecicie do muzyki który by miał funkcję dźwięku 5.1 ?YaHooo pisze:Pewnie trzeba pogrzebać w ustawieniach programu do odtwarzania, albo (jeśli masz zainstalowany) filtra AC3
Pewnie masz starą wersję Winampa. Najnowsza wersja (bodajże 5.57) bez problemu działa u mnie pod Win7 i obsługuje system kwadrofoniczny, więc i 5.1 na pewno by obsłużyła.Blazej pisze:może jakiś inny program polecicie do muzyki który by miał funkcję dźwięku 5.1 ?
Nie mam nową z numerkiem 5.572 dziś ciągnąłem może moje piosenki nie działają w 5.1 no ale te same działały na XP może muszę jakoś skonfigurować go a ja nie wiem jak nie znalazłem żadnych odpowiednich opcji jak szukałemBlido pisze:Pewnie masz starą wersję Winampa