Neostrada 10mega

Moderator: Moderatorzy
Zapewne chodzi o Grodziec, bo w Jasienicy odpalili już kilka dni temu U900 i wgrali HSPA+ na U2100 - tam jeszcze chwilę poczekasz, HSPA+ powinno się pojawić także w paśmie 2100.szajbna pisze:Niby miało działać już dzisiaj ale u mnie dalej HSPA a
chyba po zmianie anten powinno być HSPA+ czy się mylę ??
Ta dokładnie już HSPA+ jest. A w Jasienicy odpalili już LTE ?Patryk pisze:Zapewne chodzi o Grodziec, bo w Jasienicy odpalili już kilka dni temu U900 i wgrali HSPA+ na U2100 - tam jeszcze chwilę poczekasz, HSPA+ powinno się pojawić także w paśmie 2100.
Tak było przynajmniej na innych stacjach, można sądzić że u Ciebie też tak będzie.
Niestety tego nie wiem, LTE nie mam czym monitorować.szajbna pisze:A w Jasienicy odpalili już LTE ?
Pewnie logujesz się do UMTS900, który już na starcie jest nieco przeciążony bo się ludziska na to pasmo przelogowali z automatu...A U2100 puste stoi.szajbna pisze:Prędkość
Jak daleko od nadajnika?szajbna pisze:Reklama dla operatora LTE z sieci Plus sygnał ~45%
Natężenia, 1x USB daje do 5V 0.5A czyli max 2.5W. Sam mam kabel Y do modemu USB ZTE MF821 (pierwotnie dołączony do ZTE MF636), dzięki czemu mam 5V 1A. Nie wiem swoją drogą czemu do MF821 nie dawali takiego kabla, potem są takie cyrki jakie są.Wnioski? Bez hub'a modem nie wyrabiał, więc wychodzi na to że router nie dawał
wystarczającego napięcia dla LTE
To wiadomo od kiedy pojawiły się te routery w sprzedaży.szajbna pisze:Bez hub'a modem nie wyrabiał,
Jakiś czas temu ogólnie zauważyłem coraz gorszą jakość połączeń i ot na 3G nawet.Rok temu miałem w dzień prędkości 20/10, w nocy 30/15 a niedawno ledwie 10/5 i to miało być tzw. LTE
No ale teraz widzę, że zwiększono dosył, albo konkurencja do mojego nodeB poszła spać:
I to chyba z pozytywnym sensie?Pankracy pisze: Jestem mocno zaskoczony![]()
A czego się po EDGE spodziewałeś?gacu007 pisze:A ja mocno zawiedziony.ONK EDGE
To bierz BDI i po problemie. 2G sobie odpuść, jest przeciążone.gacu007 pisze:Mam w lokalizacji 3G Aero2