Czy awans uwzględnia dodatkowy ekwiwalent wypłacany w biletach Narodowego Banku Polskiego?

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-04-01, 21:21 ]
Rozwiązanie jest tu: >KLIK<
Moderator: Moderatorzy
Tak, były dziś pewne awanseJarek no.1 pisze:Zauważyłem przed chwilą że parę osób awansowało na forum
Oczywiście że tak, ale nie wypłacany dla nominowanych ale wpłacany przez nich do naszej kasyJarek no.1 pisze:Czy awans uwzględnia dodatkowy ekwiwalent wypłacany w biletach Narodowego Banku Polskiego?
Tak oczywiście. Czy wydaje Ci się że ja cokolwiek robię charytatywnie ?Jarek no.1 pisze:Czy awans uwzględnia dodatkowy ekwiwalent wypłacany w biletach Narodowego Banku Polskiego?
Kurcze.... miałem kupić nowe autoBliSki pisze:ale wpłacany przez nich do naszej kasy
BliSki, trzeba tego Pana zwolnić z opłat. Odda później jak się nachapie.Jarek no.1 pisze:Mam w domu 2 kobiety
No i wydało sięJarek no.1 pisze:już wiem ... BliSki ma dziś urodziny
A dziękuję bardzoJarek no.1 pisze:Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam ....
Ja teżJarek no.1 pisze:Mam w domu 2 kobiety
Coś czuję, że będzie niezły cyrk.DarQ pisze:Może to pozostać na dłużej?
No dobra. Radziecki cyrk na syberii.DarQ pisze:Cyrki to są tu już od rana... Bez-kabli.pl pojechało w tym roku jak nigdy!
Biały jest, dziś Ci to mogę na piśmie daćDarQ pisze:O wielkie dzięki, chociaż on jest bardziej żółty... Cóż, ale ja jestem daltonem
tak, troszkę się działo -> >KLIK<DarQ pisze:Bez-kabli.pl pojechało w tym roku jak nigdy
BliSki pisze:Biały jest, dziś
Zboczuchy Wy jedne.DarQ pisze:króliczki
Nie udaję, że udaję tylko udaję, że nie udaję a udaję.Jo_gurt pisze:A moze dzisiaj udajesz, ze udajesz?
DarQ pisze:O wielkie dzięki, chociaż on jest bardziej żółty
wspaniały pisze:hahaha a ja kombinuje w edycji profilu z [color=green.]mój nick[/color]
wspaniały pisze:hahaha a ja kombinuje w edycji profilu z [color=green.]mój nick[/color]
oczywiście chodziło mi o podpis, nie o nazwę użytkownika.. ot, zwykłe przejęzyczenie[color=green.]mój nick[/color]