.We're sorry, this video is no longer available.
Dziwne bo inne z tego serwisu działają.
http://www.google.com/chrome/index.html ... ampaign=pl
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2008-09-04, 22:34 ]
Poprawiałem nieco tytuł.

Moderator: Moderatorzy
.We're sorry, this video is no longer available.
Wideło usunięte.Jaco pisze:Może u nich coś zwalone.
To może ktoś, kto ma Chrome coś tu napisze? Będzie wtedy widać nowe logoja.michal pisze:logo i rozpoznawanie Chrome już dodano do forum
Kod: Zaznacz cały
mozilla/5.0 (windows; u; windows nt 6.0; en-us) applewebkit/525.13 (khtml, like gecko) chrome/0.2.149.27 safari/525.13
Wiemja.michal pisze:Sundance_kid, beta to beta.
Dobre i bez gadaniaja.michal pisze:IE jest olłejs beta.
Tak samo jest w IE. Tam można nawet wymusić ładowanie z dysku, czy sprawdzanie czy nie jest nowa wersja elementu podczas wczytywania.valdens pisze:Bierze się to zapewne stąd, że ta przeglądara zapisuje na twardzielu prawie wszystkie elementy niezmienne (grafiki, gify itp.) ze stron, które odwiedzam najczęściej
Może otwiera więcej połączeń na raz.valdens pisze:A tego już racjonalnie nie potrafię wyjaśnić.
Masz na myśli tą nową? Ósemkę? I czy jest to włączone standardowo, czy trzeba gdzieś pogrzebać? Pytam, bo próbowałem ją niedawno (reklamowali, że nastąpił poważny postęp w prędkościach) a nie zauważyłem, żeby ładowała chociaż podobnie prędko jak Chrome. Może i jest szybciej niż w IE7, całkiem możliwe, ale oooo jeszcze daleeeko... Powinienembył coś włączyć? Wiesz ja i tak nie wrócę do IE, nie ma takiej opcji, ale podpowiem tym, którzy używają.Tak samo jest w IE.