Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.
Witam!
Mam wielki problem a więc kolega przyniósł do mnie laptopa i podlaczyliśmy kabelek i u niego wyskoczyło ze jest połączenie ale u mnie w "Moje miejsce sieciowe" nie ma połączenia lokalnego nawet!! Jest tylko sieci bezprzewodowej (od internetu) Nie można adresu IP ustawic ani nic. W "Moje miejsce sieciowe" mi nie wyświetla połaczenia lokalnego nie wiem czemu u innego grałem i tam jest zawsze wyświetlone a u mnie nie ma w cale Błagam pomóżcie
Ostatnio zmieniony 2008-12-26, 20:21 przez Mar160, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zrozumieliście kabel jest dobry wejdzcie sobie w moje miejsce sieciowe i tam macie "Połączenie lokalne" i tam sie adresy ip wpisuje wiem bo u kumpla robiłem ale u mnei nie ma tego pliku "Połaczenie lokalne" a czy sterowniki to nei wiem. A są one na jakies płycie jak sie kupuje kompa?? Bo przegladałem i tam ta Gigabyte od plyty głównej bylo coś LAN zainstalowałem ale nadal nie ma tego pliku "polaczenie lokalne"
To urządzenie działa poprawnie.
Urządzenie dziala poprawnie
Karta Ralink Turbo Wireless LAN CARD
Ale jak wchodze w moje miejsce sieciowee to tam nie mam POLACZENIE LOKALNE a u wsyzstkich jest nawet jak komputery nie sa polaczone a u mnie czy jest polaczony komp czy nie to i tak tego nie ma;/ a na laptopie kumpla wyskakuje ze połączono