Właściwie wszystko made in china, ale nie designed in china.krystianb pisze:nie koniecznie made i china.

Z tego co widzę po modułach Optiona to też już made in china.
Moderator: Moderatorzy
Właściwie wszystko made in china, ale nie designed in china.krystianb pisze:nie koniecznie made i china.
A Twoj aircard gdzie zrobiony, też??ja.michal pisze:Z tego co widzę po modułach Optiona to też już made in china.
Mi też co to za różnica skąd modem by działałmarens pisze:Mi to tam nie przeszkadza...
Ciekawe dlaczego?przemox.1 pisze:Na moim Huawei'u E160 też pisze Made In China,
Ale gdzie? W pobliskim sklepie? Czy u Ciebie w domu? Czy w marketach?przemox.1 pisze:praktycznie wszystko jest made in china
przemox.1 pisze:3 najpopularniejsze słowa na świecie Made In China
Tego nie można połączyć według mnie.przemox.1 pisze:Mi też co to za różnica skąd modem by działał
A ja mam awersję.marens pisze:Mi to tam nie przeszkadza...
Ja też. Bo jeśli już z Chin sprowadzamy głupi czosnek (który jakościowo znacznie odbiega od polskiego) to jest coś nie tak w założeniachbob pisze:A ja mam awersję.
Mi chodził o podzespoły elektronicznebob pisze:Ale gdzie? W pobliskim sklepie? Czy u Ciebie w domu? Czy w marketach?
Rozmontowujesz wszystkie urządzenia elektroniczne i sprawdzasz czy jest napis Made in China?przemox.1 pisze:Mi chodził o podzespoły elektroniczne
Ja nie ale jak Ty chcesz to śmiało bierz się do rozmontowywaniabob pisze:Rozmontowujesz wszystkie urządzenia elektroniczne
Ja jestem leń więc na mnie nie liczbob pisze:skąd ta pewność
przemox.1 pisze:jak wy modelatorzy
Założę się, że większość rezystorów jakie mamy na płytach głównych naszych komputerów pochodzą z masowej produkcji w Chinachbob pisze:Tak czy inaczej po części macie rację, że większość coś z Chinami ma wspólnego.![]()
Jak się produkuje masę za małą cenę to nie ma się co dziwić.bob pisze:W Chinach pewnie ciężko o to.
Dobrze (bez urazy).bob, spraw se taki
Dzięki że o mnie nie zapomniałeśbob pisze:ma też coś dla Ciebie
Żeby ta waza jeszcze była z epoki Ming (czy jakoś takbob pisze:Nie wszystko co wygląda na chińskie jest takie złe.