[ Komentarz dodany przez: bob: 2009-06-12, 15:24 ]
Przeniesione stąd: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=185499#185499
Moderator: Moderatorzy
Jakby wszyscy byli tacy mądrzy to nie byłoby tego forum.Ris pisze:Gdzie ja miałem rozum
A tak mamy jak popisać sobiebob pisze:Jakby wszyscy byli tacy mądrzy to nie byłoby tego forum.
I pomóc w potrzebie.Gdyby nie te forum to by człowiek dużo nie wiedział o większości podstawowych zagadnień co do mobilnego internetuYaHooo pisze:A tak mamy jak popisać sobie
A Euro było po 3,30 a teraz jest po 4,47 średniego kursu forex.szmitz pisze:Tylko że 1 rok temu
YaHooo pisze:A tak mamy jak popisać sobie
Tomi 25 pisze:I pomóc w potrzebie.
Dokładnie tak.Tomi 25 pisze:Niech nam żyje Forum Bez Kabli
W końcu od tego jest forumTomi 25 pisze:Gdyby nie te forum to by człowiek dużo nie wiedział o większości podstawowych zagadnień co do mobilnego internetu![]()
Dokładnie,tak samo japrzemox.1 pisze:Ile ja się tu ciekawych rzeczy dowiedziałem
Wielka Brytania jest ponad 2x gesciej zaludniona od PLmarens pisze:Ja nie potrafię zrozumieć, dlaczego tutaj jest tak dużo HSDPA a w Polsce się nie da.
Zależy co komu potrzebne. Na terenach mniej zurbanizowanych jednak 2G zostaje, albo lepiej CDMA EVDO.marens pisze:Czyli lepiej mieć mniejszą swobodę i stabilniejsze działanie?
Ja dokładnie tak sądzęmarens pisze:Czyli lepiej mieć mniejszą swobodę i stabilniejsze działanie?