Tej rzeczki która prawie występuje już z brzegów poza porą roztopów właściwie nie widać,a w lecie miejscami wysycha

Moderator: Moderatorzy
Ścieklubczyk pisze:Lublinica (rzeka ;p)
Wiesz u mnie ta "największa" rzeczka czyli Białka (poprawna nazwa to rzeka Biała) to też ściek...Patryk_ pisze:Smutna prawda,ale prawda...
Zależy czy do tyłu czy w przódja.michal pisze:w zeszłym roku raki sobie zasuwały.
Tak,ale Lublinica to syf wyjątkowy,chyba nawet Rawę przebija.YaHooo pisze:Wiesz u mnie ta "największa" rzeczka czyli Białka (poprawna nazwa to rzeka Biała) to też ściek...
Najpierw do Małej Panwilubczyk pisze:ale ten ściek wpływa do morza
A to czystość zależy od tego w którą stronę raki chodzą?Jo_gurt pisze:Zależy czy do tyłu czy w przód![]()
Aha czyli kicha. W Białce to gdzieś ponoć bobry pływają, więc nie może być taka brudna.Patryk_ pisze:Tak,ale Lublinica to syf wyjątkowy,chyba nawet Rawę przebija.
No jak w przód to pewnie spindalają od syfuYaHooo pisze:A to czystość zależy od tego w którą stronę raki chodzą?![]()
Tego Nilu nic nie przebije.Patryk_ pisze:chyba nawet Rawę przebija.
Kij z GP, gorzej jak KE się dorwie to Lubliniec uznają za niezgodny z prawem unijnymlubczyk pisze:Patryk_, póki co green peace się nie dowalił do rzeczki
Ok, zapamiętamJo_gurt pisze:No jak w przód to pewnie spindalają od syfu![]()
To nie bobry tylko amatorzy internetu bezprzewodowego walczą o strefę Fresnela.szmitz pisze:nawet bobry są bo widzać po obryzanych pniach drzew .
bob pisze:To nie bobry tylko amatorzy internetu bezprzewodowego walczą o strefę Fresnela.![]()
Podobnie jak u mnie. Nie znoszę takiej pogodySQ08 pisze:jest gorąco 26 - 28 stopni i duszno.
Suma rekiniego (czyli popularnie pangę) trzeba by wpuścić,ciekawe,czy by wyżyłbob pisze:Tego Nilu nic nie przebije.
Teraz to jak się nie musi to lepiej na dwór nie wychodzićJo_gurt pisze:Podobnie jak u mnie. Nie znoszę takiej pogody
Zbiorniki nie wylewają tak szybko z racji swojej natury.SQ08 pisze:A u mnie po mimo 3 ogromych zbiorników wodnych znajdujących się w okolicy nic nie wylewa
Wczoraj to dopiero byłolubczyk pisze:Nie ciekawie jest też w Czechowicach-Dziedzicach.