witam
Mam takie pytanie jak wgrac na modem samego mobile partnera bez dashboardu? bo posiadam wersje 23 ale tam jest setup i plik bin a setup nie odpala.Prosze o pomoc jak to zrobic bo nie mam zielonego pojecia .Z góry serdecznie dziekuje za pomoc karol
mobile partner v23
Moderator: Moderatorzy
- karol
- Użytkownik forum
- lesiolo
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: mobile partner v23
Kolego właśnie wgranie Mobile Partnera do modemu to jest zrobienie dashboardu z tym
Mobile Partnerem,chyba że chcesz mieć stary dashboard to tego MP wgraj sobie na kartę SD
Ps. Na moim chomiku jest dashboard z tym MP tylko po polsku
Mobile Partnerem,chyba że chcesz mieć stary dashboard to tego MP wgraj sobie na kartę SD
Ps. Na moim chomiku jest dashboard z tym MP tylko po polsku
-
- Początkujący użytkownik forum
Może to i głupie pytanie, ale załadowałem ten MP 23 uruchamiając go, ale jak teraz to uruchomić.
po włożeniu modemu Huawei 173U do portu USB nic się nie uruchamia i nie widzę "dodatkowego dysku w modemie" aby ręcznie uruchomić coś
Poczciarz
po włożeniu modemu Huawei 173U do portu USB nic się nie uruchamia i nie widzę "dodatkowego dysku w modemie" aby ręcznie uruchomić coś
Poczciarz
Poczciarz
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Możesz dokładniej opisać co zrobiłeś? Bo nie za bardzo wiadomo. Zainstalowałeś dashboard, czy menadżer do komputera?poczciarz pisze:ale załadowałem ten MP 23 uruchamiając go, ale jak teraz to uruchomić.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Stały użytkownik forum
Witam!
Posiadam modem Huawei 3131 h2 z sieci Play bez simlocka z zainstalowaną aplikacją Playa. Chciałbym korzystać z niego w sieci Orange - taryfa Free na kartę. Czy po zainstalowaniu na kompie z Windows 8.1 Mobile Partnera 23 będę mógł korzystać z możliwości kontrolowania wykorzystanych danych z limitu jaki mam na karcie np. przez wysyłanie kodu expresowego - *101*01# ? Przypuszczam, że program obsługuje smsy, bo jest jeszcze taka możliwość sprawdzania - sms ILE na nr 411?
Ze zrozumiałych względów kody expresowe są lepsze
Pozdr.serd.
Posiadam modem Huawei 3131 h2 z sieci Play bez simlocka z zainstalowaną aplikacją Playa. Chciałbym korzystać z niego w sieci Orange - taryfa Free na kartę. Czy po zainstalowaniu na kompie z Windows 8.1 Mobile Partnera 23 będę mógł korzystać z możliwości kontrolowania wykorzystanych danych z limitu jaki mam na karcie np. przez wysyłanie kodu expresowego - *101*01# ? Przypuszczam, że program obsługuje smsy, bo jest jeszcze taka możliwość sprawdzania - sms ILE na nr 411?
Ze zrozumiałych względów kody expresowe są lepsze

Pozdr.serd.