Mam najnowsza wersje programu wiec chyba powinno pokazywac :

Przy okazji chcialem sie poradzic bardziej doswiadczonych kolegow jak wyglada moja sila sygnalu i te wszystkie dane - czy sa w miare poprawne ? Bo sie na tym nie znam i liczby nic mi nie mowia. Maszt stoi 500 metrow od mojego bloku od niego dzieli mnie z pokoju cienka gipsowa sciana. Strony wczytuja sie idealnie tylko chcialbym zeby pokazywal z ktorego BTS-a bierze sygnal - co mi sie tez moze przydac jak jestem z laptopem poza domem.
Bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne uwagi czy da sie uzyskac to czego bym chcial (nazwa).
Przy okazji internet stacjonarny wyglada u mnie tak - sygnal dochodzi do modemu kablowego stamtad idzie do routera OVISLINK AirLive Air 3G i dopiero idzie do laptopa - router ma najnowszy soft - probowalem do niego podlaczyc Modemy HUAWEI E 173 i E 3131 bo modem ma opcje w razie gdy pada lacze glowne ( w tym miejscu kablowe ) ma ustawione zeby przelaczyl sie na 3 G - niestety oba modemy nie nawiazuja lacznosci sa to modemy do iPlus i Aero 2 - moze cos mam źle podlaczone a sam nie wiem i stad wynika blad. Ze Aero 2 nie bedzie dzialac to sie spodziewalem bo router nie ma modemu w liscie obslugiwanych modemow na pewno bo jest zbyt nowy - ale mialem nadzieje ze choc E 173 zadziala - a tu przepraszam - kupa.
Pozdrawiam Krzysztof.