Thomson twg870ug i tplink wr740nd jak połączyć bezprzewodowo
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Thomson twg870ug i tplink wr740nd jak połączyć bezprzewodowo
Witam, dziś kupiłem tp link wr740n i chcialem go podlaczyc pod mojego thomsona (z upc) - niestety coś mi nie wychodzi. Stosowałem się do paru poradników, już pare razy go restartowałem bo wszystko się kopało. Mógłby ktoś mi pomóc to skonfigurować?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Thomson twg870ug i tplink wr740nd jak połączyć bezprzewodowo
Coś Ci nie wychodzi, to znaczy co dokładnie? Zresetuj tl-linka na początku. Następnie bez podłączania routera do modemu skonfiguruj mu połączenie WAN. Zapewne będziesz musiał ustawić opcję "Dynamic IP". W zasadzie to wszystko. Po ponownym podłączeniu routera do modemu powinieneś mieć podzielony internet.dawiddrago7 pisze:Mógłby ktoś mi pomóc to skonfigurować?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Thomson twg870ug i tplink wr740nd jak połączyć bezprzewodowo
Sprawdź którą wersję masz routera i wgraj Gargoyle. Będziesz mógł ustawić urządzenie jako most bezprzewodowy i mieć możliwość dodatkowo włączenia przekaźnika (repeatera).