Kto ma w Wawie GT Max i abonament w Orange?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Kto ma w Wawie GT Max i abonament w Orange?
Czesc,
poszukuje ludzi w Wawie którzy korzystają z sieci Orange i mają modem GT Max. Aktualnie korzystam z SE GPRS i zastanawiam sie nad zmiana na UMTS. Jesli byloby to mozliwe to chcialbym sprawdzic jakby to dzialalo u mnie przed zakupem karty. Mozliwa oplata za udostepnienie/skorzystanie/sprawdzenie.
Pozdrawiam
Marek
poszukuje ludzi w Wawie którzy korzystają z sieci Orange i mają modem GT Max. Aktualnie korzystam z SE GPRS i zastanawiam sie nad zmiana na UMTS. Jesli byloby to mozliwe to chcialbym sprawdzic jakby to dzialalo u mnie przed zakupem karty. Mozliwa oplata za udostepnienie/skorzystanie/sprawdzenie.
Pozdrawiam
Marek
- bob
- Guru bezprzewodowy
Re: Kto ma w Wawie GT Max i abonament w Orange?
Dobry pomysł a przy odrobinie szczęścia HSDPA.n_mark pisze:...zastanawiam sie nad zmiana na UMTS.

Pozdrawiam bob
p.s.
Czy ktoś z Warszawy podpowie ?
- Dudu?
- Użytkownik forum
modem GT Max
Z chęcią bym Ci pomógł, ale niestety pracuje od rana do wieczora, a modem potrzebuje do pracy. Weekendy jestem w górach. Może ktoś się zaoferuje kto ma więcej czasu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

blue connect w notebooku
Merlin XU870
Merlin XU870
-
Dzieki za jaka kolwiek odpowiedz 

-
Ostatni kupiłem sobie GT Max, abonament mam w orange, śmiga mi to rewelacyjnie
to była dobra przesiadka
poprzednio miałem GC75 więc sami rozumiecie. HSDPA to jest to!

-
- Użytkownik forum
Jak już o GT max to jaz innej beczki zapytam:n_mark pisze:Ostatni kupiłem sobie GT Max, abonament mam w orange, śmiga mi to rewelacyjnieto była dobra przesiadka
poprzednio miałem GC75 więc sami rozumiecie. HSDPA to jest to!
Czy tą antenę (te dwa listki) można łatwo uszkodzić tak jak to było z modemami SE GC 75,85?
Czy do połączenia zawsze trzeba "wysuwać " antenę czy da rady połączyć się gdy jest zamknięta?
Czy od wsuwania i wysuwania antena po pewnym czasie może się uszkodzić ,wyrobić?
Pozdrawiam
-
- Stały użytkownik forum
Jesli chodzi o mnie, to czasem zdarza sie mi sie przy wyjmowaniu lub wkladaniu lapka do torby, przez przypadek, otworzyc antenke i niebezpiecznie wygiac te listki. Jednak, poki co, nic sie nie zepsulo.. sa jednak dosc elastyczne choc faktycznie wygladaja na bardzo delikatne.. Przypuszczam ze bardziej ucierpialy by gdyby potraktowac je w kierunku prostopadlym do tego, w ktorym sie wyginaja.. lepiej nie probowacCyberix pisze:n_mark pisze:
Czy tą antenę (te dwa listki) można łatwo uszkodzić tak jak to było z modemami SE GC 75,85?
Czy do połączenia zawsze trzeba "wysuwać " antenę czy da rady połączyć się gdy jest zamknięta?
Czy od wsuwania i wysuwania antena po pewnym czasie może się uszkodzić ,wyrobić?

Co do tego czy da sie polaczyc gdy nie jest wysunieta to tak - jesli sygnal byl wystarczajaco silny to pare razy bez problemu uzywalem polaczenia ze schowana antenka.
Pozdrawiam
Option GT Max 3.19Hd - Blueconnect
- bob
- Guru bezprzewodowy
Potwierdzam , u mnie też bez problemu działa a w razie uszkodzenia antenki pozostanie kupno nowej za jedyne 40 €:luki pisze:Co do tego czy da sie polaczyc gdy nie jest wysunieta to tak - jesli sygnal byl wystarczajaco silny to pare razy bez problemu uzywalem polaczenia ze schowana antenka.
http://eshop.option.com/product.asp?product=1000616
-
Ja mam tak samo: korzystam ze schowaną antenką, tylko gdy sygnał jest slaby to wyjmuję listki GTmax