Jak tak wolno chodzi to się odechciewa youtube.

Moderator: Moderatorzy
I w ogóle wszelkiego tube. Dobranoc.ja.michal pisze:Jak tak wolno chodzi to się odechciewa youtube.
Oczywiście jest to BC starter,tylko APN erainternetttcygan pisze:Patryk_ - przyzwoity wynik, jesteś pewny że karta to TT a nie BC Starter?
Wpisz sobie APNczy może do BC są jakieś ciut inne ustawienia i lepiej je wpisać manualnie? (jest tam taka opcja).
Takkarolfr1 pisze:Rozumiem że do hotspotów ery łączę się normalnie przez wifi, wybieram AP Ery w sieciach wifi otwiera mi się stronka z możliwością zalogowanie i wpisuje login i pass który dostałem po aktywacji startera ?
Do wyboru do koloru: programy do pomiaru łączakarolfr1 pisze:4/ Jaki licznik danych najprostszy i najlepszy ?![]()
Takie uroki braku pakietowkarolfr1 pisze:otworzenie igoogle i wejście na dost. na gg to się przeraziłem ..
Tylko który bo w rozmowie pojawiło się erainternet i erainternetttSundance_kid pisze:Wpisz sobie APN
Zdecydowałem się na to BMExtremeSundance_kid pisze:Do wyboru do koloru: programy do pomiaru łącza
Sprawdź na którym szybciej będzie chodzić.karolfr1 pisze:Tylko który bo w rozmowie pojawiło się erainternet i erainternettt
Aplecik optiona i komendy AT.yagi pisze:Nie dziala, bo on dziala w trybie NDIS jako karta siecowa. Moze bob zna jakis sposob
Oczywiście, że możesz użyć tej Motoroli jako modemu do komputera.depe pisze:czy moge użyć telefonu(sieć era) jako modem podpiety do komputera/laptopa ?
Wystarczyło zajrzeć w nasze forumowe <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=38343#38343" target="_blank">»FAQ«</a> i tam jest ten opis: > Konfiguracja połączenia GPRS EDGE HSDPA dial-up telefon <.depe pisze:zresztą chyba nawet waszym i tam byl dokladny opis krok po kroku.
Ale który? Ten z faq to ten sam co mam z blueconnect tylko z logo "option"...ja.michal pisze:Aplecik optiona i komendy AT.
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=68974#68974regedit pisze:Ale który?
Dokładnie to schrzanili mi nodeB i działa kulawo. Limitów nadal nie mam ale już 7Mbps tylko w nocy więc się na nich obraziłem.krystianb pisze:Nawet na @bob'a znalezli sposob:P
Zawsze można doładować np. z bankomatu.Adamgl pisze:Mogli jeszcze jakoś rozwiązać sprawe doładowywania konta żeby szło to robić prościej niż przekładać karte do telefonu wkońcu tym sposobem można uszkodzić karte.
Tia. Będąc na wsi, w leśnej głuszy gdzie do najbliższego bankomatu 20 km...Andy pisze: Zawsze można doładować np. z bankomatu.