Polskę reprezentowali Marcin Mroczek i Edyta Herbuś. Praktycznie wszystkie Państwa dawały max punktów dla Polski.

W przyszłym roku w Polsce.

Moderator: Moderatorzy
Nie podoba się to się nie ogląda.temp333 pisze:Nie ma nic glupszego niz eurowizja. ;/
W końcu jakaś wygrana dla nasja.michal pisze:Właśnie przed 5 minutami Polska wygrała Konkurs Tańca Eurowizji
temp333 pisze:Banda popaprańców i pseudogwiazdek, ktore sa znane tylko z tego ze sa znane. Nie ma nic glupszego niz eurowizja. ;/
No właśnie.BliSki pisze:W końcu jakaś wygrana dla nas![]()
Chyba nie myślisz o mnie?ja.michal pisze:Ale widzę to po niektórych
Ej dlaczego? Temat ciekawy.ja.michal pisze:Nie będę dalej ciągną tematu.
Przecież jednym z oficjalnych języków UE jest Polski.SQ08 pisze:przez chwilą spotkałem się z opinią na jakimś forum, ze to wstyd dla Polski bo Edyta powiedziała jakieś zdanie nie gramatycznie i że jako para jedyni nie przedstawili się po angielsku...
SQ08, łączę się w bólu. To samo napisałem.SQ08 pisze:ehm ta polska mentalność przegrają źle wygrają też źle,
Ludzie jak to ludzie zawsze muszą sobie zacząć narzekaćSQ08 pisze:ta polska mentalność przegrają źle wygrają też źle, jestem ciekawy czy kiedyś się to zmieni
Przypomnę, że na forum nie rozmawiamy o polityce (wg. regulaminu) dlatego nie ciągniemy dalej tego wątku.regedit pisze:córka pewnego polityka
No co chcesz?regedit pisze:Fajnie, że wygrali, ale takie z nich gwiazdy jak z koziej....
I ty masz rację a ja w takim razie po dyskusji o wielkich tego świataregedit pisze:Może i masz rację, powiodło im się, niech zarabiają jak najwięcej
regedit, wiem. Ale napisałem to po to aby nikt już dalej nie ciągnął tego wątku politycznego. Forum jest apolityczne i przy tym pozostańmy.regedit pisze:BliSki -> sorki, zapomniałem sięale chciałem podkreślić,
Takie życie, nic na to nie poradzimy. Smutne ale prawdziwe.regedit pisze:Wystarczą znajomości albo występ w kiczowatym serialu lub programie typu big brother...