Posiadam internet radiowy ! ! ! Po dwumiesięcznych staraniach mam piękne łączę o minimalnym DL 1Mbit a UL 256 kbit.
Jest pięknie

P.S. Oczywiście na forum zostaję

Moderator: Moderatorzy
Gratuluję.Fazzi pisze:Jest pięknie
Tak trzymać.Fazzi pisze:Oczywiście na forum zostaję
Z przyzwyczajenia pewnie napiszesz też coś o necie komórkowym.Fazzi pisze:Tylko już w innych działach bedę przebywał
No to gratulować tylkoFazzi pisze:Posiadam internet radiowy ! ! ! Po dwumiesięcznych staraniach mam piękne łączę o minimalnym DL 1Mbit a UL 256 kbit
No to dobrzeFazzi pisze:P.S. Oczywiście na forum zostaję![]()
Ja lekko ponad rok miałem BC. Jak pojawiała się tylko sieć radiowa w mojej miejscowości nie powiem gdyż lekko się wahałem czy się uwiązać. Ale limity w BC przesądziły na szalę radiówki i już w przyszłym roku będzie dwa lata jak ją posiadam. Na moje wymagania wystarczy.Fazzi pisze:Pod dwuletnim związku z iPlusem, ogłaszam wszem i wobec przejście w nową erę... a mianowicie:
Posiadam internet radiowy ! ! !
No to super jak takFazzi pisze:Minimalna prędkość jaką mam gwarantowaną to 1Mbit i powiem szczerze, że (choć nie sądziłem) nigdy nie miałem nic poniżej
Kuzyn ma szczęście, ma radiówkę 1Mbit/s za 50zł a na porządku dziennym jest 5Mbit/sFazzi pisze:Limity to jedna rzecz. Druga to prędkość. Minimalna prędkość jaką mam gwarantowaną to 1Mbit i powiem szczerze, że (choć nie sądziłem) nigdy nie miałem nic poniżej. Wszystko chodzi ekstra
Miałem iPlusa jako mobilne łącze, postanowiłem pozbyć się go w Październiku robiąc cesję.Fazzi pisze:Pod dwuletnim związku z iPlusem, ogłaszam wszem i wobec przejście w nową erę...
Mam ten sam dylemat. Chodź u mnie chodzą 3 urządzenia na tym łączu i mają dojść jeszcze 3.marens pisze:Mam teraz idealnie działające 6Mbit\s ~ 760-780kB/s za 149zł
Mogę przedłużyć na rok za 129zł, niby taniej ale czy jest mi potrzebne 6Mbit/s?
Jakoś nie bawi mnie już ścianie filmów itp.
Tak się zastanawiam czy nie zmniejszyć do 2Mbit/s bo jeden nie opłaca się.
Ostatnio w drodze do warszawy włączyłem to i nawet po limicie!!!, bez spoglądania na diode w modemie zorientowałem sie jakiej technologii używam. Coś z tym nie tak jest.ja.michal pisze:Dobija ten GPRS.
Plus ma mało BTSów z EDGEm.krystianb pisze:Coś z tym nie tak jest.
No tak, ale gprs to bez wiekszych problemow powinno byc 48kbps szczegolnie że to była 10 rano w dzień wolny od pracy-wszyscy jeszcze spali, a cieżko w to uwierzyć było dużo wolniej niz 32kb/sPlus ma mało BTSów z EDGEm.
A jak u Ciebie z prędkościami Plus vs Play? Na forum czyta się opinie, ze jednak Play coraz mocniej stacza się pod tym względem.krystianb pisze:Uciekam (nie)stety tylko do play'a choć mam wątpliwości to jednak ludzki limit za studenckie pieniądze wygrywa.
A co ja mam powiedzieć jak wykorzystałem limit i od 5.11 do 16.11 muszę jechać na przyciętej prędkościja.michal pisze:Dobija ten GPRS.![]()
W Plusie max 45 kbps niestety.krystianb pisze:o tak, ale gprs to bez wiekszych problemow powinno byc 48kbps
W miejscu mojego zameldowania plus jest 10 lat za murzynami (edge no jak sie postaram-ustawie dobrze notebooka to 160kb poza szczytem w szycie no 80 to jest dobrze) Play ma nadajnik od tygodnia może nawet byłem pierwszym co z neta korzystał. Sklepu playa brak, całe miasto pokryte chyba nawet kilkoma sieciami wifi więc chetnych na net raczej nie będzie, predkość min 500kb ale 1Mb tez spokojnie mozna wyciągnąć przy dobrym ustawieniu notebooka - oba nadajniki koło siebie z nie tej strony domu co potrzeba;/ choć przy widoczności z nadajnikiem nieduże róznice.A jak u Ciebie z prędkościami Plus vs Play?
Nie przesadzajmy, ja ostatnio przyzwyczaiłem się do GPRS.ja.michal pisze:Dobija ten GPRS.