Ciekawostka

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wedymin
Użytkownik forum

Ciekawostka

Post autor: Wedymin »

Cóż, temat może nie do końca "na temat" niemniej może pomóc na przyszłość :)

Więc tak: podczas swoich bojów z modemem Huawei E630, Vistą Basic i FS AmiloPro (opisane w "Modemy GSM") próbowałem również dogadać się z Plusem (jednocześnie starając się znaleźć rozwiązanie umożliwiające mi używanie modemu, co jak się doczytacie, udało mi się). Oczywiście okazało się, że minęło 10 dni na zwrot, mogę złożyć reklamację, ale nie gwarantują rozpatrzenia, żebym zadzwonił na infolinię 601 101 101, itd... Wkurzyłem się wówczas. Stwierdziłem sobie, że tak, procedury są, natomiast ja jestem klientem i oczekuję indywidualnego podejścia, a nie traktowania mnie jak "numerka", tudzież petenta. To tak w skrócie, bo pisałem więcej.

Jakież wczoraj było moje zdumienie, kiedy zadzwoniła do mnie miła Pani ze Sklepu Internetowego Plusa (umowę zawierałem "przez kuriera") i w ramach indywidualnego podejścia zaproponowała wymianę modemu. Oczywiście mogłem skorzystać :hyhy: , ale stwierdziłem, że nie będę kusił losu i wyjaśniłem, że już sobie poradziłem i że zaraz napiszę w tej sprawie maila. I wysłałem, napisałem, co i jak, że już wszystko OK, że dziękuję za kontakt przemiłej Pani i że powodu do jakiejkolwiek reklamacji nie ma. Do Sklepu i do iPlusa wysłałem. Minął dzień.

Dzisiaj dostałem automatyczną odpowiedź z iPlusa, że mój mail wywołał błąd w przetwarzaniu informacji i proszą o cierpliwość :rotfl:
Widać nie ma w Polkomtelu takiej opcji, że klient dobrowolnie i ochoczo rezygnuje z reklamacji :D

Pozdrawiam! :zdrowko:
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Ciekawostka

Post autor: ja.michal »

Wedymin pisze:mój mail wywołał błąd w przetwarzaniu informacji

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Awatar użytkownika
LuKaSh
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: LuKaSh »

Wedymin pisze:Dzisiaj dostałem automatyczną odpowiedź z iPlusa, że mój mail wywołał błąd w przetwarzaniu informacji i proszą o cierpliwość :rotfl:
WOOOW kon by sie usmial :rotfl: :rotfl: :rotfl: :hyhy: :rotfl2: :hurra:

Hehh nie ma co sie dziwic :) To w koncu Plus GSM xD :hyhy:
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

Wedymin pisze:Dzisiaj dostałem automatyczną odpowiedź z iPlusa, że mój mail wywołał błąd w przetwarzaniu informacji i proszą o cierpliwość :rotfl:
Ciekawe co im w tym meilu dokładnie napisałeś, oraz jaki to błąd :brawa: :rotfl2:
luki19910221 pisze:Hehh nie ma co sie dziwic :) To w koncu Plus GSM xD :hyhy:
A Ty co masz z kolei do Plusa, nikt go nie pobije :cfaniak: On jest po prostu najlepszy :]
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

YaHooo pisze:A Ty co masz z kolei do Plusa, nikt go nie pobije :cfaniak: On jest po prostu najlepszy :]
Bez spamu proszę. :hyhy:
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

:ups: bob, tak mi przypadkiem jakoś wyszło. Już nie będę :padam:
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

YaHooo pisze:A Ty co masz z kolei do Plusa, nikt go nie pobije :cfaniak: On jest po prostu najlepszy :]
Ja mam do niego żal że u mnie nie ma zasięgu :cry: Dlatego Era z nim wygrywa :cwaniak: OFF TOP.
Ostatnio zmieniony 2008-02-20, 20:36 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bob
Guru bezprzewodowy

Post autor: bob »

YaHooo pisze:tak mi przypadkiem jakoś wyszło
Ok, szanuję inteligentnych ludzi. :ok:
ODPOWIEDZ