Oczywiście też jestem tego zdaniaSundance_kid pisze:Lepiej jest płacić z terminem chociażby dla straconego czasu.

Moderator: Moderatorzy
Oczywiście też jestem tego zdaniaSundance_kid pisze:Lepiej jest płacić z terminem chociażby dla straconego czasu.
...a zaplacic i tak trzeba. No chyba, ze ktos faktycznie cierpi na chwilowy brak gotowki.YaHooo pisze:To jest tylko zbędny kłopot jak zablokują konto.
W takim razie to już wolę pożyczyć od znajomych lub rodziny te 60 zł na abonament (w moim przypadku).Jo_gurt pisze:No chyba, ze ktos faktycznie cierpi na chwilowy brak gotowki.
Blokada na połączenia wychodzące kosztuje 20pln.Sundance_kid pisze:zawsze 15 zeta dodatkowo
Wtedy najlepiej zadzwonić wcześniej na 2607 lub 601102607 (dział płatności) i powiedzieć co i jak. Przy okazji można zaoszczędzić na opłacie za odblokowanie po czasowej blokadzie na poł. wychodzące.Jo_gurt pisze:No chyba, ze ktos faktycznie cierpi na chwilowy brak gotowki.
I tak się nie uda....bob pisze:bo inaczej to ten kraj nigdy z bagna nie wyjdzie
To dlaczego płaciłam zawsze 15?Blokada na połączenia wychodzące kosztuje 20pln.
Czyli masz iPlus Prywatnie, czyli zasady takie jak w Godziny 25, czyli teoretycznie 20złSundance_kid pisze:Brałam w tej promocji na rok z 6 miechami po zeta.
A pobierają 15. Błąd jakiś czy co? Trzy razy by się rypneli?Engelbert pisze:czyli teoretycznie 20zł![]()