[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2008-05-26, 17:05 ]
Otisss, wez przeczytaj swoja wypowiedz i popraw co nieco, bo jak sie widzi "pomużcie" to czlowieka zeby bola

Pomocne sa tez kropki, przecinki i wielkie litery.
Moderator: Moderatorzy
ignac pisze:orange nikt znajomy nie ma
Zabawne na Śląsku jest odwrotnie a Era nie działa.ignac pisze:zas bluconnecta
Nietrudno zauważyć. Wszystkie twoje posty wychwalają BC. Zapraszamy na reklamy... do profilu ignaca.ignac pisze:jak juz pisalem w poprzednich postach o bc
Każdy ma prawo się wypowiadać.ignac pisze:bez senu, niech sie inni "fachowcy" wypowaidaja ciekawe ilu z nich ma jaki kolwiek bez przewodowy internet...
Pewnie LiveboxOtisss pisze:domu mam neostrade na kompie ale router już mam i w domu mam besprzewodowy
Najlepsza w tym wypadku będzieOtisss pisze:jak wyjade na wakacjie to nie będe miał czy gdzies indziej i dlatego chce sobie kupić inny besprzewodowy
Oj tak, pingi są takie że nie można grać w Tibie.Otisss pisze:słyszałem że iplus jest do bani
Moje wychwalałyby iPlusa. Jak działa internet bezprzewodowy zależy od wielu czynników:Blido pisze:Nietrudno zauważyć. Wszystkie twoje posty wychwalają BC.
Zapewniam Ciebie, że jest na tym forum paru userów, którym nawet nie dorastasz do pięt. Więc ta uwaga jest nie na miejscu. Jak uważasz, że wiesz wszystko to po co tutaj zaglądasz?ignac pisze:niech sie inni "fachowcy" wypowaidaja
Tam gdzie jest zasięg Ery, o którym można tu i ówdzie przeczytać.ignac pisze:naprawde chodzi wszedzie j
Natomiast inaczej takiepinseas pisze: Witam,
Mam iPlusa z abonamentem (firmowy) a wybieram sie na urlop do Włoch gdzie chciałbym mieć łączność na laptopie - koszty roamingu skutecznie mnie powstrzymują od używania firmowego abonamentu. Szukam najlepszej i ekonomicznej opcji - podejrzałem FAQ ale nie znalazłem nic pasującego do mojej sytuacji - chociaż może się mylę. Dziękuję za wskazówki.
Pełno błędów, ktoś raz się zarejestrował zadał pytanie i nigdy już tutaj nie powróci.Otiss pisze: Witam was kupiłem sobie laptopka i nie wiem jaki mam necik sobie wybrać besprzewodowy w domu mam neostrade na kompie ale router już mam i w domu mam besprzewodowy ale jak wyjade na wakacjie to nie będe miał czy gdzies indziej i dlatego chce sobie kupić inny besprzewodowy słyszałem że iplus jest do bani pomużcie![]()
![]()
marens, to wynika jedno z drugiego.marens pisze:- obciążenie BTSa
- pora dnia
Też "to" mam, ale absolutnie tego nie wychwalam. Blueconnect to jedno wielka lipa i oszustwo.ignac pisze:wiadomo ze wychwalam co mam a nie tego czego nie mam
j.w ^^ignac pisze:niech sie inni "fachowcy" wypowaidaja ciekawe ilu z nich ma jaki kolwiek bez przewodowy internet...
Tylko czemu w każdym poście. Ja mam iPlusa i chodzi bardzo dobrze, a nie mówię o tym w każdym swoim poście.ignac pisze:a wiadomo ze wychwalam co mam a nie tego czego nie mam
Heh, czyli tylko Ty się nie wypowiadasz na temat rzeczy których nie masz? A poza tym widziałeś, aby ktoś tu się wywyższał nad innymi, bo ja już jestem trochę na forum i jakoś nie widziałem.ignac pisze:niech sie inni "fachowcy" wypowaidaja ciekawe ilu z nich ma jaki kolwiek bez przewodowy internet...
nie tak do końca, bo obciążenie wynika jeszcze z lokalizacji BTS'aja.michal pisze:marens, to wynika jedno z drugiego.![]()
No zgoda.YaHooo pisze:nie tak do końca, bo obciążenie wynika jeszcze z lokalizacji BTS'a
Gwoli ścisłości w niższym abonamencie.ignac pisze:orange trzeba doplacac
Dobrze, że ma bo w GSM nie można normalnie pracować.ignac pisze:masz hotspoty darmowe w tej cenie wiem ze era ma
A z tym to się zgodzę i podpisze to obiema rękamija.michal pisze:Obciążenie BTSa = pora dnia + miejsce BTSa.![]()
Tak myślę, że będzie poprawniej.![]()
My tu na forum promujemy nieco inne podejście do tematu wyboru operatora: kupno startera z prepaidem i wyprobowanie w praktyce.ignac pisze: a skoro moge komus pomoc w wyborze to czemu nie ?
W plusie nie masz do nich dostępu, poza tym jest ich raczej mało.ignac pisze:jezeli chodzi o iplusa to nie pamietam czy masz hotspoty darmowe w tej cenie
Pomagasz raczej Erze w naciąganiu ludzi niż komukolwiek w wyborze. Odsyłam do tematu w którym w jednym z postów piszesz, że "pierwsze słyszysz o limicie" i że "transfer po limicie w erze jest szybszy niż niejedna sieć osiedlowa"ignac pisze:skoro moge komus pomoc w wyborze to czemu nie ?
Co z tego, skoro są one w miejscach, gdzie i tak nikt z nich nie korzysta, poza tym nie każdy modem obsługuje WiFi.ignac pisze:Dobra do rzeczy jezeli chodzi o iplusa to nie pamietam czy masz hotspoty darmowe w tej cenie wiem ze era ma