Transfer po limicie w ERZE
Moderator: Moderatorzy
- yagi
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Transfer po limicie w ERZE
Z tego co zauwazylem to najczesciej przycinana jest predkosc po przeslaniu 620 MB danych...

www.btsy.eu - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Przestań w końcu, ile Ci za to płacą?ignac pisze:jezdzilem sluzbowo tu i owdzie i naprawde transfer jest ok, co do limitu to pierwsze slysze, nawet to wyczerpaniu limitu jest ok
ignac pisze:pamietam jak mialem kiedys net stacjonarny radiowy w firmie osiedlowej i byla wlasnie taka predkosc jak w erze po wyczerpaniu limitu i tez sie siedzialo i nikt nie narzekal

- bob
- Guru bezprzewodowy
Panowie spokojnie, dajmy każdemu wyrazić swoją opinię.
ignac, jak długo posiadasz tą usługę ?

ignac, jak długo posiadasz tą usługę ?

-
- Początkujący użytkownik forum
niecaly rok:P ale uzywana tylko w czsaie wyjadow:)
edit: nie wiem czy moge pisac nazwe tej firmy pewnie juz i tak nie istnieja, dzialali na ursynowie bigwent zreszta nie z duzo wieksza szybkoscia dzialalo tele2 na smamym poczatku gdy weszli na rynek
do tej pory mam chyba ta ich antene
edit: nie wiem czy moge pisac nazwe tej firmy pewnie juz i tak nie istnieja, dzialali na ursynowie bigwent zreszta nie z duzo wieksza szybkoscia dzialalo tele2 na smamym poczatku gdy weszli na rynek

-
do końca okresu rozliczeniowego zostalo 5dni, a ja mam nabite ponad 800mb [limit 500mb] ;p i naszła mnie taka refleksja że obcinanie łącza internetowego do 16kbit/s to zwykłe barbarzyństwo, tak wiem że podpisywałem regulamin i rozumiem potrzebe zabezpieczenia przed zapchaniem stacji bazowych transmisją danych ale na 16kbit/s to działają terminale kart płatniczych w sklepach, to coś jak wyrób internetopodobny;P
to by było tyle z wylewania żalów.... czekam aż Play zacznie budować swoje nadajniki poza dużymi miastami, wtedy umts przestanie być takim luksusem i może limity będą bardziej rozsądne ;]
pozdrawiam z trybu tekstowego ;D
to by było tyle z wylewania żalów.... czekam aż Play zacznie budować swoje nadajniki poza dużymi miastami, wtedy umts przestanie być takim luksusem i może limity będą bardziej rozsądne ;]
pozdrawiam z trybu tekstowego ;D
- Blido
- Guru bezprzewodowy
Play też nie ma zbyt wysokiej prędkości po limicie - 32kb/s, to nadal mniej niż modem analogowy, więc na cud bym nie liczył. Poza tym to cięcie do 16 w Erze zaczęło się parę miesięcy temu, wcześniej (mi przynajmniej) zawsze cięli do 32kb/s.rosomak pisze:wtedy umts przestanie być takim luksusem i może limity będą bardziej rozsądne ;]
-
JA ani razu jeszcze limitu 500 MB nie osiągnąłem
Może dlatego że używam BC na wyjazdach tylko
Bo mam UPC w domu 

"Tego co nie ma w internecie nie istnieje" - Wujek Bill
- bob
- Guru bezprzewodowy
20Mbps może ?Conroe91 pisze:Bo mam UPC w domu