początkowo działał poprawnie, później Vista coś proponował (nie pamiętam co chyba nowsze sterowniki) i jednocześnie rozłaczał a program Gt connect wyświetlał "NIE ZNALEZIONO URZĄDZENIA". Gdy mi tak kilka razy Vista z komunikatem wyskoczył, to naciśnąłem na dole okienko aby więcej nie pokazywał tego komunikatu. No i Efekt jest taki: komunikat rzeczywiśćie nie wyskakuje ale mimo to rozłącza mi internet i "NIE ZNALEZIONO U." Zaczęlo mnie to wkurzać więc postanowiłem update sterowniki. wchodzę w Device Menager -> network -> globeTrotter -> daję ręcznie aktualizacja stterowników są b.stare 2007-07-09 i po jakimś czasie Vista daje że mam najnowsze sterowniki na kompie

Wygląda to tak:
Z internetem łączę się bez problemu, wszystko chodzi jak należy (prędkość wysoka, internet śmiga) ale po jakimś czasie (10min do może godziny) w programie GlobeTrotter Connect wyskakuje komunikat na dole: "nie znaleziono urządzenia" i internet się rozłącza. Wystarczy, że wyjmę i wsadzę kartę ponownie, wprowadzę pin i internet znów działa, ale to samo się powtarza. Wkurza mnie to z oczywistych powodów.
Skąd mogę pobrać nowszą wersje GT lub chociaż stery?? może to rozwiąze sprawę.
Moim zdaniem to Vista coś sprawdza albo nie wiem i dlatego mi rozłącza pomóżcie pliss z góry dzięki;):)