Więc jak jest naprawdę z tym limitem.

Moderator: Moderatorzy
Zazdroszczę GPRSuCenty29 pisze:Gprs chodzi u mnie około 50 kB/s
W plusie chyba akurat przycinają do tej górnej podanej przeze mnie granicy (5kB/s) natomiast np. orange - 2kB/s. W każdym bądź razie przy takiej prędkości, przyjemność przeglądania internetu (szczególnie przez dłuższy czas) jest raczej wątpliwa.Centy29 pisze:Gprs chodzi u mnie około 50 kB/s więc dlaczego po przycięciu ma chodzić 2-5 kB/s, skoro GPRS nie przycinają ?
Bo to ładniej brzmi? Reklama i nic więcej. Ewentualnie niewiedzą.Centy29 pisze:Dlaczego sprzedawcy iplus mówią że transfer przycinają o połowę ?
Kod: Zaznacz cały
Nazwa pakietu Cena Treść SMS
iPlus extra 128 MB 8,54 zł iplus128
iPlus extra 256 MB 14,64 zł iplus256
iPlus extra 512 MB 26,84 zł iplus512
iPlus extra 1024 MB 51,24 zł iplus1024
W sumie w Twoim przypadku nie mijają się aż tak bardzo z prawdą, skoro normalnie masz ok. 100kbps a w Plusie przycięcie jest do 32kbps (w porządku, to 1/3 a nie 1/2Centy29 pisze:Dlaczego sprzedawcy iplus mówią że transfer przycinają o połowę ?
Nie bądź śmieszny te umowy sa jak weksle Lepera.http://www.bez-kabli.pl/images/smiles/rotfl.gifszalas07 pisze:umowa starannie napisana ale mysle ze jest luka , prawnika trzeba by powołać,
Tak. Na pewno ja. Najpierw się testuje a potem się kupuje.szalas07 pisze:bo czy jest ktos na forum zadowolony po miesiacu z korzystania z ktoregokolwiek uslugodawcy ?
Ja też jestem zadowolony tak jak Sundance_kid, bob. Wszędzie tam gdzie jestem mam dostęp do internetu praktycznie w całym kraju. Proszę podać mi inne rozwiązanie na dostęp do internetu niemal w każdym miejscu.szalas07 pisze:bo czy jest ktos na forum zadowolony po miesiacu z korzystania z ktoregokolwiek uslugodawcy ?
Moge Ci powiedziec czemu TELE2 sie nie odzywa (CHYBA, to tylko moje wnioskiborysekman pisze:No ja jestem wrecz skazany na Iplusa. Mialem wczesniej Neostrade 128kbps, pozniej chcialem zalozyc to odpowiedziano, ze "brak warunkow technicznych" i badz tu madry. Ostatnio "rzekomo" mam w TELE2, gdyz od 2 miesiecy internet nie dziala a te dziady sie wykrecaja. Sprawa sie chyba skonczy z nimi w sadzie. No i zdecydowalem sie na na Plusa, bo niestety ale nie mam innej mozliwosci.
gdzie testowałeś w Bydgoszczy? - ja mieszkam w Fordonie na Przylesiu, właśnie jestem na ostatniej prostej przed kupnem - chyba wezmę iplusa, kolega ma w pracy, testuję to od roku, nie jest źle.jj_1985 pisze:Ja korzystam z Iplusa w Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolony, nie licząc kilku spięć z "inteligentami" z działu obsługi technicznej, korzystam także z Orange i także jestem zadowolony tyle że z niego korzystam w mniejszych miejscowościach i także jestem bardzo zadowolony bo Iplus niestety w małych miejscowościach wysiada .
Testowałem iPlusa w Bydgoszczy w następujących dzielnicach:inter123 pisze:gdzie testowałeś w Bydgoszczy? - ja mieszkam w Fordonie na Przylesiu, właśnie jestem na ostatniej prostej przed kupnem - chyba wezmę iplusa, kolega ma w pracy, testuję to od roku, nie jest źle.